P1130770

Parning

Nu har det varit lite mycket. Parningar, arbete och trädgårdsarbete. Förhoppningen är att jag får två kullar, en till midsommar och en runt 7 juli. Niro den Niro. Nybörjarkille och
nybörjartjej. Lite meckande att få till det. Tappade hoppet lite igår men Niro vill att bruden springer ifrån honom Då trillade 25 öringen ner och han fick till det. Brudar är till för att jagas tydligen . Jag hade fixat med backuphane i Norge men slapp åka. Tur var väl det för i dag var hon ett lejon. Nu vet han ialla fall hur man bär sig åt. Han är en försiktig kille så det ska vara snäll tjej. Hanen i Norge finns förhoppningsvis kvar längre fram. Shammi är lite lurig, lite loj på promenaderna och hungrig. Igår åt hon äpple, det tillhör inte vanligheterna. Får vänta en vecka till och ha koll på tecken på dräktighet. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln