P1130770

Äntligen

Äntligen fick jag lite tid att uppdatera sidan. Båda kullarna har fått egna sidor och bilder har börjat läggas in. Man kan säga att det är full rulle här. Två kullar, en i köket och en i uterummet. De övriga hundarna ska ha sitt och Rio håller igång. Fördelen med sommarvärme är att han håller sig lugn på dagarna. På kvällen blir det cirkus. Mammahundarna sköter sina valpar som de ska. Elli tyckte att det där med att städa bajs inte var så skojig så det blev mitt arbete ett par dagar. Har aldrig haft tik som hoppat över den delen. Midsommarvalparna har sedan några dagar kommit ur lådan. De har nu halva rummet. De får mat tre gånger om dagen för att avlasa mamma Shammi. Har hunnit uppdatera valparnas egna sidor idag och lite nya bilder. Tiden rinner iväg och man har inte tid att sitta vid datorn

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln