P1130770

Tiden går

Tiden bara springer iväg. Lunas valpar blev sju veckor i lördags och Zeldas barn blev sex veckor igår. Imorgon blir det besiktning för de fem stora. Här startar dagen runt sex på morgonen Lite körigt men det funkar bättre än förväntat Bara jag får ta en sak i tagen och i min egen takt blir det bra. De minsta valparna för inte så mycket väsen när jag ger de stora mat och släpper ut dom . Det har blivit lite meckigar att få till vissa saker nu när Capri flyttat in. Nu ska ju Luna producera bra mycket mindre mjölk innan hon flyttar hem så hon är inte så mycket med valparna Tror hon tycker det är rätt skönt. Zelada smiter in och tar sig lite ledigt när hennes valpar är ute så då får jag vara med. När jag kommer in i valprummet stensover hon utslagen på soffan. Hon har lite eget utrymme för att slippa barnen och soffan är favoritplatsen. Har fått klart vilken valp som flyttar till vem i stora kullen. Har börjat fördela i lilla. Några var rätt självklara. Några får jag fundera på lite till Klart är att Aleri stannar här hemma. Jo jag vet , två valpar är massor av jobb men jag har en plan. Sedan måste de ju inte vara med varandra hela tiden. Har ju vuxna hundar hemma och gott om utrymme både inne och ute så det ska nog gå fint. Skulle det bli för jobbigt kommer Aleri att få gå ut till någon fodervärd men det hoppas jag att jag slipper. Nu när man har lite unga hundar  hoppas jag komma iväg på lite utställningar framöver bara Coronaläget blir bättre. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln