P1130770

Förbannand

Pratade med min handläggare på F kassan igår. De har skickat ett brev till för ett andra utlåtande av Västra Götalandsregioenen Det går även det till negativa Sahlgrenska. Till höger ser ni svaret som gick till F kassan och de ger inte mycket för den operationen jag vill göra. Dom har alltså inte gjort  / lärt sig något på de senaste 15 åren. Läkarvetenskapen går framåt men de har Sahlgrenska neurologkirurgerna missat.  Samma läkare ska nu uttala sig en gång till. Handläggaren ser inte posetivt på saken heller. Hänger upp sig på dommen jag skrev om i förra inlägget. Hur urbota dumt är systemet. Bor man i ett landsting som inte opererar Tarlov cysta så får man alltså ingen hjälp.  I lagen står det att alla medborgare ska ha rätt till god vår . Detta är ju inte god vård om de inte kan hjälpa mig. Får ladda för ett ev. överklagande. Vet inte om det gör någon nytta Det enda är väl i så fall att dra det rättsligt och det har jag verklien inte råd med. Kan ju bli hur dyrt som helst.  Hur gör jag nu? Lånar pengar och kör och hoppas att jag klarar avbetalningarna eller fortsätter mitt skitliv utan operation? Blir f...n galen av detta ju. Hur länge ska man orka? 
Har börjat få ont i korsbenet. Cystan har grävt sig in i skelettet så det är väl därför jag har ont. Som neurokirurgen på Sahlgrenska skrev i ett av sina svar på Ahlinders remiss. De trodde inte att värken kom av cystan men den satt så det var risk för fraktur.  Skit är det .Vaknade i natt med värk vid 3 tiden och gick upp och tog en morfintablett. Då lugnade det sig något så jag kunde somna om . 
 

Kommentera gärna: