P1130770

Operation bokad!

I måndags fick jag besked på att jag kan få operationen gjord den 26 februari. Fick mig ordentligt med huvudbry. Två tikar som löper, inget besked från F-kassan och inget besked från banken. Insåg snabbt att parningsplanerna kunde jag läga på hyllan. Går ju inte att operera sig och ta hand om valpar fem veckor senare. Tråkigt men sant. Vågar man chansa när man inget besked från F -kassan har fått? Mycket funderande hit och dit. På tisdag var jag på banken och fick ok för lånet. Det var bara att gå hem, våndas och tänka. Tog tillslut beslutet att tacka ja till operationstiden, det får gå som det går. Man kan ju inte ha det så här i all evighet och om F-kassan säger nej så får jag bita i det sura äpplet, jag har ialla fall en chans att bli bättre eller helt bra. Det är värt mycket så jag kanske får lära mig att leva med noll ekonomi. F-kassans gubbe fick jag tag på igår och tydligen är det andra svaret från Västra Götalandsregionen på ingång. Får kanske svar denna vecka. Nu är det lite att planera men det känns som om luften gått ur mig lite. Tar det med ro några dagar så man landar lite i detta.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-