P1130770

28 mars

En månad sedan operationen. Lite av smärtan har kommit tillbaka men detta kan vara övergående med tiden. Bara att vänta och se hur det blir. Ska göra en uppföljnings MR så nu är det bara att ligga på min läkare här så hon skickar remiss. Går lite trögt.  Nu är jag i alla fall rörligare och får börja köra bil. Gott! Jag håller fortfarande på att ringa hit och dit. Neurokirurgen har fortfarande inte svarat patientnämnden på deras brev. Det har nu gått ut två påminnelser. Jag har sökt läkaren på neuro flera gånger. Igår blev jag riktigt sur då det lovats att han skulle ringa upp mig ett flertal gånger. Fick till slut tag på hans sekreterare och hör och häpna Han ringde upp igår eftermiddag. Så snäll och blid så. Han erkände att jag inte fått vård! Han ska nu kontakta min handläggare på F kassan så kanske det går åt rätt håll och jag får operationen betald till slut. Kommer inte att ge mig i detta då jag vet att jag har rätt. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-