P1130770

Juli2023

Länge sedan jag skrev här.Det är samma nu som vid förra inlägget. Fick vaccination 2 och 3 och de gångerna hände ingenting tyvärr. Jag som såg fram mot vaccinationerna. Livet rullar på Jag kraschar någon gång om året och blir då sjukskriven några veckor. Man går och har ont hela tiden och till slut pallar man inte. Var hemma några veckor förra sommaren Då ringde min handläggare och frågade om jag kunde tänka mig förtidspension. Blev förbannad på den stackaren som trodde att hon kom med ett bra förslag. Det är väl bättre att jag jobbar?  Och vem kan leva på pensionen, inte jag i varje fall så här fortsätts det arbeta. Jag är nu godkänd som familjehem och det tror jag kommer att bli intressant Jag har gett 40 år till LSS och har verkligen tröttnat på dessa förbannande besparingarna. Det blir bara sämre och sämre. Jag har nichat mig som familjehem endast för tonårsflickor. Kommer att börja ha en placering. Knske blir det två länge fram Jag hoppas att detta är något jag kan fortsätta med fram till pension. Men vem vet, efter ett tag kanske jag längtar tillbaka till LSS. Då kan man iofs jobba på timmar. Ja en fin sommar där ute, Tarlovsystrar