P1130770

30 mars

Pratade med handläggaren på F-kassan . Läkaren på Sahlgrenska ska inte skicka in till F kasan utan skicka till mig. Så det var bara att ligga på telefonen igen. Kom fram till slut och förklarade mitt ärende Läkaren hade gått för dagen men damen i andra änden skrev ett meddelande. Hoppas han skriver något vettigt och skickar mig nu då. Sedan något irriteran efter samtal med Läkarhuset. De skriver inga postoperativa MR remisser!! Så någon MR lärjag inte få här i Sverige utan måste troligen iväg till Danmark Skrev till min läkare där med de har påsklov. Återkommer 3/4 så då får jag nog svar. Börja göra sig redo för ytterligeare resa till Danmark. Lite tröttsamt. 
F kassan har i alla fall varit snabba och beslutat om sjukpenning så det får jag nästa vecka. Gott att något fungerar i alla fall.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-