P1130770

Operation

Måndagen den 26/2 var det operationsdax. Vi kom till kliniken vid 13.00 och fick våra rum. Ebba fick rum vägg i vägg med mig så det var käckt. Fick byta om till sjukhuskläderna och lägga mig i sängen. Chefte för Kollund kom in och presenterade sig och hälsade välkommen. Trevlig gubbe det där:)  Pratade även en stund med Dorte som skulle operera mig. Kördes iväg till operation och fick satt en infart i handleden. De tog blodtrycket och sedan var det godnatt. Vaknade igen tre och en halv timma senare. Det är märkligt men jag mår alltid hur bra som helst efter att varit sövd. Har någon av och påknapp tydligen. Ebba kom och  pratade en stund när jag var på uppvaket men jag kördes snabbt till mitt rum. Här började servicen! Fick en egen sköterska som pysslade om mig hela tiden. Stränga order att jag skulle ligga på rygg minst 18 timmar. Vilken skitplåga det var. Jag hade inte ont efter operationen men min rygg, på det stället där jag haft diskbråcket! Den gjorde ont. Har man inte legat på mage på säkert 15 år och sedan blivit lagd på mage över tre timmar då protesterar ryggen. Det var bara att pina sig igenom dessa timmar men på tisdagen eter lunch fick jag komma upp på prov. Ingen huvudvärk så allt var OK. Var rätt pigg och åt lite smörrebröd. De drog dränet på eftermiddagen och det gjorde ont så jag fick lite mer morfin. Det skulle jag inte haft Herresösses, blev hög som ett hus och illamående. Då kom min sköterska med en spruta mot det så då blev det bättre och efter det bad jag dom sätta ut morfinet. Funkade fint utan.
På tisdag kväll fick jag en ny sköterska som tog hand om mig tills jag åkte därifrån på onsdagen. Chefen för Kollund kom in ett par gånger per dag och pratade, mycket trevligt! På onsdagen blev jag utskriven och vi fick åka till hotellet.  Forsättning följer för jag får inte sitta så länge. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

  • Viktor Thorbjörnson » Eurasier och vikt:  ”Hej, Vad glad jag blev av att hitta detta inlägget! Vår hane, som fyllde 1 år f..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-