P1130770

En ljusning, kanske

Det formella brevet från Föräkringskassan kom igår. Jag får inget betalt! Jasså? Jag kommer att strida vidare, inget snack om det. 
Även intyget från Sahlgrenska till Patientnämnden kom dit det skulle. Exakt en kopia på det lögnaktiga  intyg jag fick från Dr. S.F.  Detta var givetvis inte till någon nytta. Frågade handläggaren vad jag nu skulle göra Han rekommenderade mig att anmäla Sahlgrenskas läkare till IVO. Tror knappast att Patientnämnden rekommenderar en patient att anmäla till IVO om dom inte anser att läkarna gjort fel. Tack för den!! Ringde idag upp högsta chefen för neurokirurgen och berättade vad som komma skall. Sa till henne att hon kunde upplyse Dr. S.F om läget och han kunde göra om och göra rätt. Hon lovade att prata med honom. Detta började nog bli jobbigt för dom började nog fatta att tanten bakom detta tangentbordet inte kommer att ge upp speciellt lätt. 
För en halvtimma sedan ringde telefonen från okänt ID. Jodå, mycket riktigt hade cheften pratat med Dr. TS som presenterade sig i andra ändan av luren. Det blev ett bra samtal och jag klargjorde att det skall stå i intyget att inte gett mig God Vård enligt lagen om detta. Han skulle skriva intyget så nu är det bara att hoppas att pengen ramlat ner. Här fick han chansen att göra rätt eller bli anmäld till IVO. 
Överklagan till Förvaltningsrätten  är klar och likaså anmälan till IVO. Nu får vi se vad som ska skickas iväg efter att jag förhoppningsvis fåt brevet inom en snar framtid. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-