P1130770

Hemma

Nu har jag varit hemma en vecka. Den har varit låång. Gå omkring, ligga och inget göra . Inte min grej liksom . Har försökt få ordning på min mage efter allt penicillin. Går sådär och det tär på krafterna liksom. Har inte ont av operationssåret och allt bandage är borttaget. Har lite känningar av den gamla smärtan men det beror nog på alla toabesök. Hoppas det lugnar sig när magen kommer i ordning. Fan vad man ska vara med om för skit alltså. Bara att se frammåt och hoppas på att allt blir bra till slut. Texten på bilden kanske skulle kunna bli en tatuering om jag blir helt frisk. 
Lyfta max ett kilo så om man ska göra något  tex plocka hundskit så tar det en hel evighet, Kan ju bara ta lite på spaden men det innebär lite fler promenader till där jag slänger det. Kanske bra med lite motion i alla fall. Har fuskat med rökningen, lika bra att vara ärlig. Orkar inte med allt jobbigt på en gång. Ska ta tag i det igen när jag känner mig lite piggare igen, nu vet jag att jag kan. Funkar ju sluta när man kan sätta händerna i något när man blir sugen. Om 14 dagar fär jag köra bil! Längtar Då kan man ju ta sig ifrån väggarna och se lite annant än Lyse Lycke.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-