P1130770

En vecka sedan

En vecka sedan jag fick avslag på ersättning för operationen. Jag fick det per telefon. Fortfarande har inte beslutet kommit brevledes. Vad håller F kassan  på med??  Hur svårt är det att skicka iväg ett brev? 
Blir så förbannand när jag tänker på denna jäkla soppa.
Skrivit överklagan nu till Länsrätten. Den springande punkten blir ju detta med God Vård enligt lagen. Jag har ju inte blivit erbjuden någon vård över huvud taget i mitt landsting.
Ringde chefen för neurokirurgen igår och berättade allt om hur jag blivit behandlad.  Hon skulle titta över detta och lovade återkomma. Vi får väl se hur det blir med det. Annars får man ringa igen och påminna. Jag ska försöka få papper från VG regionen att jag inte fått god vård. 
Nu är det i alla fall nerdräkning. Båten är bokad och lika så hotell. Gott när allt är fixat.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-