P1130770

En vecka sedan

En vecka sedan jag fick avslag på ersättning för operationen. Jag fick det per telefon. Fortfarande har inte beslutet kommit brevledes. Vad håller F kassan  på med??  Hur svårt är det att skicka iväg ett brev? 
Blir så förbannand när jag tänker på denna jäkla soppa.
Skrivit överklagan nu till Länsrätten. Den springande punkten blir ju detta med God Vård enligt lagen. Jag har ju inte blivit erbjuden någon vård över huvud taget i mitt landsting.
Ringde chefen för neurokirurgen igår och berättade allt om hur jag blivit behandlad.  Hon skulle titta över detta och lovade återkomma. Vi får väl se hur det blir med det. Annars får man ringa igen och påminna. Jag ska försöka få papper från VG regionen att jag inte fått god vård. 
Nu är det i alla fall nerdräkning. Båten är bokad och lika så hotell. Gott när allt är fixat.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

  • Viktor Thorbjörnson » Eurasier och vikt:  ”Hej, Vad glad jag blev av att hitta detta inlägget! Vår hane, som fyllde 1 år f..”

  • Sanna » Zeldas valpar:  ”Åååå ngn av dessavad vi LÄNGTAR❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-