P1130770

2016

I mars kom jag till ortopeden och träffade en ny läkare. Han rekommenderade ett SI bälte för han trodde jag hade en instabil SI led.  Fick även cortisonspruta i SI leden och fick sedan gå och hämta bältet. Ett stelt satans monster som man skulle ta på och spänna med snöre. Hade den i ett par månader utan resultat. 
Åter i Juli och träffade ännu en läkare. Fick då ett annat bälte som var bredare och mer elastiskt. Han ville ha iväg mig på sjukgymnastik så då togs ett varv till med det samt akupunktur som gjorde fruktansvärt ont. 
Åter till smärtkliniken och en ny teori. Kanske hade jag en bakterie i ryggen så penicillin skulle sättas in. Det var någon i Norge som forskade på detta och man kan få en bakterie i ryggen men en vanlig penicillinkur räcker inte. Jag fick utskrivet piller för 100 dagar!  Klarade äta dom ca en månad sedanklappade magen ihop och så fick jag svamp så då gav jag upp. Trodde aldrig på den teorin. Hur som helst har jag väldigt gott om penicillin i skåpet nu upp till alla övriga piller.
Kanske kunde sälja skiten på plattan i Stockholm, då skulle jag få hop en rejäl peng. Skämtar bara :) Ska ta mig i kragen och lämna ner det på apoteket.
På hösten och vintern var jag fram och tillbaka till ortopeden och fick höra många teorier av olika läkare. Vid detta laget hade jag träffat 22 läkare och ingen kunde ställa en diagnos och ingen hade hjälpt mig.
Vid detta laget var jag en riktigt arg patient när jag låg på och jagade dem för att få tider. Systemet är rätt trögt och alla dessa stafettläkare gjorde mig förbannad. Till slut begärde jag att få en och samma läkare. Tilldelades då en erfaren ortoped på nästan 80 år som jobbad typ 30 %  Då kan ni tänka er hur lätt det blev att få tid.
Har fått mer ont i skinkan på höger sida. Det är som ett stråk med nerver som jävlas. Sitta är inte alls bra. Köra bil är ett litet helvete så att åka på hundutställningar som är skoj har jag nästan slutat med.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

  • Viktor Thorbjörnson » Eurasier och vikt:  ”Hej, Vad glad jag blev av att hitta detta inlägget! Vår hane, som fyllde 1 år f..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-