P1130770

Hotel des Nordens

Fint hotell med helt OK rum. När vi kom efter operationen hade vi fått handikappanpassad toa. Rätt bra för ryggen. Slå ihjäl tre dagar på hotell, ja vad gör man ? Tur man hade paddan med sig och kunde kolla på serier. TV program i Tyskland är säkert OK om de inte vore dubbade till Tyska så TVtittande blev det inte. Ebba var till relaxavdelningen och badade en dag men det var väl inge större hit.
Maten vi åt på hotellet när vi kom på söndagen innanoperationen var bra så man hade ju förväntningar på bra mat. Vi fick upp  maten på rummet.  Allts vilken skitmat det var! Kass potatis, massor av kål, segt kött eller helblodigt trots att man sagt till om hur man ville ha det. Förrätt med soppa av obestämbar sort. Vi kunde inte lista ut vad det var. Andra förrätten bestod av fisk och några skaldjur samt fiskben. Den åkte ut givetvis. Dag tre avbeställde vi maten då den faktiskt var oätlig. De drog av en del på räkningen som tur var. Kan alltså inte rekomendera Hotel des Nordens all inclusive!!
 
Kan säga att vi längtade hem en del del! Vi fick fyllt på vårat dricka lager då bordershoppen låg vägg i vägg med hotellet. Ebba har nog aldrig handlat så mycket :) Jag köp det det vanliga, Bailey's, Dooley's, Amarula och en ny sort för mig som är marzipanälskare, Anthon Bergs Creme Liqueur.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-