P1130770

18 månade sedan operationen

Ett och ett halvt år nu sedan operationen. MR plåtar skickade till Danmark och allt ser bra ut. Cystorna syns inte längre på MR då de är fyllda av kroppseget fett. Hade det varit vätska i hade de synts. Just nu är väl läget ungefär som innan operationen Samma värk. Det konstiga är att jag har haft några dagar där jag varit helt smärtfri. Fattar inte hur det gått till men skönt har det varit. Har inte gjort något speciellt utan bara vaknat och varit som förr. Man får bara hoppas att det blir fler bra dagar framöver. Enligt kirurgen kan  det ta upp till ett par år för att märka förbättring. Nerver läker sakta om det nu inte blivit permanenta skador. Min läkare på smärtkliniken ska gå i pension och nu ska de minska på personal så nu har de skrivit ut mig därifrån. Kan förstå det för det finns nog andra som behöver min plats bättre. Mej kan dom ju inte göra något åt liksom. Läkaren skrev i alla fall ut nya recept på piller så jag har ett tag. Nu ska jag ara tillhöra min vårdcentral och då lär jag få strida för att få ut piller när det 'är dax för nya. Äter ju rätt starka grejer som läkare är restriktiva med. Ja,ja jag har ialla fall nu så det räcker några månader.