P1130770

Hur det hela började 2014

I februari 2014 kom det en massa snö. Givetvis blev det mycket skottande några dagar. Helt plötsligt fick jag ont i rumpan. Kändes som det satt något inne i tarmen. Gick och filurade på detta vad det kunde vara. Hemorrojd var väl första tanken . Märkliga var att när jag låg ner försvann det onda. När jag sedan kom upp på benen eller satt började det igen efter någon timma .
Gick med detta några månader och insåg tillslut att hur pinsamt det nu än var så får man masa sig iväg till en läkare. 
Fick i mars en tid på Läkarhuset här i stan och träffad en kvinnlig trevlig läkare. Efter undersökningen konstaterade hon att det var en hemorrojd där. Så bra tänkte jag, då vet jag ju vad problemet är och det är ju enkelt åtgärdat. Hon skickad remiss till kirurgmottagningen på NÄL. 
Dit kom jag i maj och åkomman fixade de enkelt. Åkte hem och tänkte att nu blir det så klart bra. Gick ett par månader och absolut ingen bättring, snarare sämre.
Fick ta ny kontakt med vårdcentralen och en ny remiss skickades till kirurgmottagningen på NÄL. Fick svar att det var fyra månaders väntetid.
Rotade runt på nätet och hittade Prinsgatans läkarmottagning i Göteborg. Där var en läkare som kunde ta emot mig.
Börjad åka dit och han undersökte nog allt som går att undersöka och hittade absolut inget fel på mig. Fick även sprutor med de hjälpte inte.
Efter detta följde en massa undersökningar men ingen hittade felet

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-