P1130770

Bära eller brista

Lika bra att vara beredd på negativt beslut. Idag har jag skrivit till Hviidsminde och frågat hur snabbt man kan få operationstid samt hur länge man behöver vara sjuksriven. Sekreteraren svarade efter 10 minuter att hon sänt vidare mailet till överläkaren på Kollunds privathosital där operationen genomförs. Har haft kontakt med honom förut när jag provade med S2 blanketten. Den godkändes tyvärr inte av det Danska sjukvårdsystemet . Han brukar vara rätt snabb med att svara. Får jag svar att det kan bli operation rätt snabbt får jag kontakta min bank. Har typ ett förhandsbesked från dom att lån går att lösa.
Har börjat fila på ett överklagande till F- kassan, lika bra att ha ett klart och färdigt att skicka om de ger mig negativt besked.  Hänvisar till Patientlagen, Västra Götalandsregionens regler för sluten vård samt har två prejudikat där Försäkringskassans försäkringsmedicinska rådgivare godkänt  vård i Danmark. Man kan väl inte betala för vissa och inte för andra? 
Har kommit till läget att det får bära eller brista. Kan inte gå så här längre. 
Hoppas man kan få en operationstid snabbt för det skulle passa bäst med mitt liv  att få det gjort snabbt. Mycket som ska organiseras. Hundvakt, någon som kan hämta mig efter operationen, boka resa och hotell och lite anat som ska funka. 
Nu är det bara att vänta på besked från DK. Besked från F-kassan lär ju dröja, som vanligt. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

  • Viktor Thorbjörnson » Eurasier och vikt:  ”Hej, Vad glad jag blev av att hitta detta inlägget! Vår hane, som fyllde 1 år f..”

  • Sanna » Zeldas valpar:  ”Åååå ngn av dessavad vi LÄNGTAR❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-