P1130770

Bära eller brista

Lika bra att vara beredd på negativt beslut. Idag har jag skrivit till Hviidsminde och frågat hur snabbt man kan få operationstid samt hur länge man behöver vara sjuksriven. Sekreteraren svarade efter 10 minuter att hon sänt vidare mailet till överläkaren på Kollunds privathosital där operationen genomförs. Har haft kontakt med honom förut när jag provade med S2 blanketten. Den godkändes tyvärr inte av det Danska sjukvårdsystemet . Han brukar vara rätt snabb med att svara. Får jag svar att det kan bli operation rätt snabbt får jag kontakta min bank. Har typ ett förhandsbesked från dom att lån går att lösa.
Har börjat fila på ett överklagande till F- kassan, lika bra att ha ett klart och färdigt att skicka om de ger mig negativt besked.  Hänvisar till Patientlagen, Västra Götalandsregionens regler för sluten vård samt har två prejudikat där Försäkringskassans försäkringsmedicinska rådgivare godkänt  vård i Danmark. Man kan väl inte betala för vissa och inte för andra? 
Har kommit till läget att det får bära eller brista. Kan inte gå så här längre. 
Hoppas man kan få en operationstid snabbt för det skulle passa bäst med mitt liv  att få det gjort snabbt. Mycket som ska organiseras. Hundvakt, någon som kan hämta mig efter operationen, boka resa och hotell och lite anat som ska funka. 
Nu är det bara att vänta på besked från DK. Besked från F-kassan lär ju dröja, som vanligt. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-