P1130770

Avslag från F kassan

I tisdags var jag på banken och fick klart med lånet för operatioenen. Sedan jag fick priset på operation har kursen ändrats till det sämre för mig.  140 000 Dkr är nu uppe i 193 000 Skr. Så det var bara att bita i det sura äpplet och låna det. Hur jag ska klara av detta sedan när jag är sjuksriven vete sjutton men på något sätt måste det bara gå. På fredagen kom smällen jag hoppades få slippa. Försäkringskassan  avslog min ansökan om pengar till operationen. Gick fullständigt i taket. Vad har vi lagar till??  I patientlagen står det om God vård. Jag har då inte fått det. Det står att man har rätt till en second opinion även inom slutenvården Det har jag inte fått. Sahlgrenska har inte ens tagit emot mig.  Det står i högsta förvaltningsrättens dom 164-17 att jag skulle ha rätt till vård i Danmark om den funnits i Sverige. De har ju opererat TCD patienter på Karolinska så då finns ju alltså den vården i Sverige.  Satt två dagar och skrev en överklagan, kraften till det fick jag för att jag blev så förbannand. Läste den flera gånger och skickade iväg den till min handläggare både per mail och vanlig snigelpost. Jag ringde min handläggare igår och idag ska han ringa upp. Han ringer bara tre signaler så idag får jag ha telefonen i näven hela dagen. Ska bli intressant att höra vad han nu tänker att göra.
Hur som helst kör jag på. Mycket att planera. Har då fått bokat hotellrum för mig och Ebba. Fyra dygn med helpension till det facila priset av nästan 7000 kronor.  Vill spy, så dyrt det är.  Ska boka färjan i veckan åxå. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-