P1130770

Vilka vänner!!

När jag  vaknade i går morse låg detta på FB.
Cia Berntsson har delat en länk
den 31 januari kl. 22:13
Upprop!
Vi är många Eurasiervänner som under ett års tid följt Anette Essman i hennes kamp med FK och sjukvården för att få till en op för sin kraftigt smärtande rygg.
Anette har en Tarlovs cysta och den klämmer på nerverna i ryggen och borrar sig in i skelettet och på sikt kan den ge en fraktur.
Anette har efter mycket slit fått kontakt med dr Dorte Clemmensen i Danmark som har op cystor av det här slaget med gott resultat.
FK avslår åter igen anslag för op i utlandet och i Västra Götaland utförs inte den här op.
En op ligger på närmare 200 000 kr och utan bidrag är det en stor kostnad för en privatperson.
Tillsammans är vi starka!!!
Vill du vara med och stötta Anette ekonomiskt till en op så vänligen Swisha ett bidrag till mob nr 0760-40 81 11.
Du kan läsa mer om hennes strävan på www.essmanias.se
Allt stöd är välkommet och av stor betydelse.
Dela gärna vidare.
__________________________________________________________________
Helt fantastiskt att folk vill hjälpa mig med detta! Kostanden för operationen är ju som ni vet stor. Sedan ska man vara sjukskriven ca 4 månader. Med en 63% natt tjänst blir sjukpenningen inte något att hurra för. Detta blir ett fantastiskt bidrag till att jag klarar mig under sjukskrivningstiden. Att slippa oroa sig för ekonomin är helt underbart!
13 000 kronor har kommit in! Jag vet inte hur jag skall kunna tacka Er alla!  Får komma på något bra, kanske kan jag bjuda på fest när jag är frisk igen.
TACK ALLA UNDERBARA VÄNNER!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-