P1130770

Patientnämnden

Kontaktat patientnämnden. De har åtagit sig uppgiften att skriva till neurokirurgen på Sahlgrenska och ifrågasätta varför jag inte har fått komma in dit, trots tre remisser där Ahlinder påpekar att det är lämpligt att träffa mig.
Igår ringde chefen på neurokiruregen upp mig. Hon hade tittat på mina papper. Hon sa att jag hade rätt till en second opinion. Det har jag ju inte fått. Frågade henne om hon tyckte att VG regionen gett mig God vår. Nej det kunde hon inte hålla med om!  Tack för den!!  Hon sa även att pappren från Patientnämnden kommit in. Det var den "trevlige" Steen Fridriksson som skulle svara på de frågorna. Han som avslagit alla remisser och hävdat att de inget kan göra/ vill göra. Hon skulle prata med honom om detta och jag påpekade att då kanske den gode Fridriksson skall krypa till korset och erkänna för Patientnämnden att de inte gett God vår enligt gällande lagstiftning. Herregud säger jag bara!
Såg att SVT granskar vården så jag ringde givtevis upp och berätade min historia. Reportern berättade att de fått in flera fall liknande mitt och att de kommer att skriva reportage om detta. Tyvärr bodde jag lite för långt bort från närmsta reporter så det blev inget där. Fattade de som om någon annan med Tarlovcysta även kontaktad om. Intressant att se när det kommer upp på SVT.  Väntar svar från reportern jag haft kontakt med. Fick automatsvar på mailen att hon var ute på jobb och skulle återkomma. Får se vad som händer på den fronten.  Pappren från F- kassan har fortfarande inte kommit med det slutliga beslutet. Hur lång tid ska det ta tro? Antar att Handläggare Henriksson inte ska gå hit själv med beslutet. Har ringt hans telefonsvarare ett antal gånger och efterlyst pappren. Total tysnad därifrån.
17 dagar tills operationen. Räknar ner nu.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

  • Viktor Thorbjörnson » Eurasier och vikt:  ”Hej, Vad glad jag blev av att hitta detta inlägget! Vår hane, som fyllde 1 år f..”

  • Sanna » Zeldas valpar:  ”Åååå ngn av dessavad vi LÄNGTAR❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-