P1130770

Nedräkning

Just nu verkar det vara dödläge med patientnämnden Väntar på svaret från Sahlgrenska. De har två veckor till på sig att svara på patientnämndens brev. Vad avdelsningschefen på Sahlgrenska pysslar med vet jag inte Hon ringde och ville ha min handläggares telefon nummer på F kassan. Vi får se vad som händer.
Hur som helst närmar det sig operationen nu. Måndag eftermiddag ligger jag under kniven. Spännande och lite nervöst.  Jag har gjort alla måsten här hemma. Städar, kört skit till tippen, handlat till sonen, fixat räkningar och lite till.  I förrgår dök takgubbarna upp och fixade klart mitt tak så det är gott,
Biljetten bokad, hotellet bokat och resväskan framme och lite kläder strukna. Får ju ha bekväma kläder och inget tajt.
Tack till alla er som bidragit med en peng! Detta har varit till stor hjälp!!  Helt fantastiskt!!
Ska försöka hålla er uppdaterade hur det går. Om inte här så på FB.
En sak till! Jag har snart varit rökfri i två veckor! Tar en dag i taget och säger inte att jag har slutat men just nu har jag uppehåll. Man får se hur länge det går och så länge det går så bra som det gör nu är jag nöjd.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

  • Viktor Thorbjörnson » Eurasier och vikt:  ”Hej, Vad glad jag blev av att hitta detta inlägget! Vår hane, som fyllde 1 år f..”

  • Sanna » Zeldas valpar:  ”Åååå ngn av dessavad vi LÄNGTAR❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-