P1130770

Strul och Danmark

Så fick jag gjort MR. Skickade cd skivan samma dag till Danmark. Den kom fram dagen efter. De skriver från Hviidsminde att de inte kan läsa skivan. De har även åkt till Aleris i Århus men inte heller dom kan se något. Får ringa Aleris i Gbg och be dom skicka digitalt. Nej det visste dom inte om de kunde. Begärde att få tala med chefen. Jodå det gick visst att ordna. MR bilderna skickas digitalt till DK. Läkaren åker än en gång till Aleris Århus men  alla snitt finns inte med på skivkan! Hur svårt kan det vara?? Får ringa och jaga lite till och tillslut efter många om och men kommer en korrekt digital MR till DK. Allt ser bra ut på cystorna men Dorte ber mig komma ner för en undersökning. Fick snabbt en tid förra torsdagen så det var bara att packa och åka. Siv körde mig då jag inte kan sitta så länge. Tur man har en fin vän!! Kom ner till kliniken och det konstaterade att det finns en svullnad bakom korsbenet som trycker på cystan. Inte konstigt att jag har ont alltså. Nu planeras en operation den 4 juni. Bara att bita ihop och vänta på att tiden ska gå snabbt. 
I fredags ringde min handläggare och berättade att min ansökan av pengar avslås!!  Jävla idioti!!  Läkaren på Sahlgrenska, med det lögnaktiga intyget ska jag ha tag på idag. Ha ska krypa till korset och skriva ett korrekt intyg! Jag har suttit och skrivit typ ett manus i helgen så jag inte glömmer bort mina frågor. Ska bli intressant att höra vad han svarar.  Överklagan till länsrätten är nästan klar och en IVO anmälan på läkaren kommer att göras om han inte behagar skriva det han ska skriva. Man kan inte sitta på sina höga hästar och skriva lögner i ett intyg utan att detta får konsekvenser. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-