P1130770

Jag vann striden!

 Äntligen har allt slit gett mig pengarna tillbaka ! Jag vann!! Tillslut kom beslutet från Försäkringskassan där jag fick erättning för min operation. Detta tack vare brev från ST på Sahlgrenska där han erkänner att jag ej fått kod vård enligt lagen om God Vård. Detta var ju en seger som man blev glad över. 
Nu i skrivandes stund har jag fått besked från Försäkringskassan att jag ej får betalt för mina omkosnader som i dagsläget uppgår till dryga 25000 kronor. Det är inte billigt att resa tur och retur till Danmark fyra gånger. Färjebiljeter, hotellkostnader samt bensin. Kommer nu att öveklaga detta beslut till Förvaltningsrätten. Troligen får jag avslag även där då F kassan har någon jäkla lag att stödja sitt beslut på.  Har även kopplat in en jurist i ärendet som sitter på VG regionen. Försäkringskassan hävdar att landstinget skall ta den kostnaden så nu får vi se vad denna jurist har att säga om detta. Så nu har jag haft sommarlov och nu ska man börja strida med olika instanser igen . Inte fan är det skoj men jag ser det som jag vill få till ett prejudikat i detta. Forstättning följer. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-