P1130770

tre år sedan operationen

Nu har det gått tre år sedan min operation. Smärtan har varit konstant men ibland får jag en dag eller två då jag inte har ont. Försöker alltid lista ut om jag har gjort något speciellt men ser aldrig något som kan påverkat cystan. Någon nytta har ju operationen gjort då jag inte blivit sämre.
Har fått flera nya kontakter genom denna bloggen. Tjejer som oftast är i min egen ålder och som har cystor på S2. Några har även på fler ställen Det gemensamma för oss är den dagliga smärtan och läkarnas ointresse. Alla har fått höra att cystorna bara är ett bifynd och att man inte har ont av dom. Skitsnack!!
Jag hfar lärt mig leva med smärtan. Jag ser till att ha och göra, små och stora projekt för att avleda det onda. Att ligga på sofflocket hjälper inte mej ett dugg. 
Nu ska ni få höra något jäkligt konstigt.
Jag blev vaccineerad mot covid-19 den22 februari. Blev rejält påverkad av vaccinet. Fick feber, ont i alla muskler och sprängande huvudvärk. Tisdagen var jag utslagen. Märkligt nog hade jag inte kvar min dagliga smärta! Att vara smärtfri en hel dag har ju hänt förut men nu är det den 27 februari och jag har fortfarande inte ont! Alltså inne på min femte dag utan smärta. Det känns helt underbart men väldigt konstigt. Man stannar upp och känner efter men man känner inget. Jag är överlycklig för varje smärtfri timma. Konstigt att den försvann samtidigt som jag fick vaccinet. Kan det påverka nervsmärta? Verkar otroligt långsökt. Nu får jag se hur länge det tar innan smärtan kommer tillbaka, för det tror jag att den gör. Det ska bli intressant att se vad som händer efter nästa spruta. Den ska jag ta om ca 4 veckor. 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-