P1130770

6 juni

Det blommar en del nu i trädgården Även smörblommor, men det lilla ogräset får vara kvar, de lyser upp fint. Synd att de inte blommar så länge bara.
Har en del rosenskäror, lite av min favorit. De brukar bli stora och fina när de står i pallkragar. Till hösten viker jag bara ner dem och så frörar de av sig så jag får massor av plantor till nästa år då de är tvååriga. Bra, för då behöver man bara köpa nya vart tredje år.
Rosorna växer bra trots att det är rätt torrt. Jag har egen brunn så jag kan inte vattna hur mycket som helst, det skulle inte skada med en ordentlig regnskur snart. Lite löss på rosorna har jag sett, men det är ju bara att spruta med såpvatten så försvinner dom. Första rosen i trädgården har nu slått ut och det är en Flammentanz.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-