P1130770

28 juli

Har världens torraste rabatt oavsett hur mycket jag vattnar. Satte pelargoner i år. Planterade dem i stora krukor och grävde ner krukorna. Då håller de vattnet bättre och det fungerade fint. Pelargonerna jag hade på altanen började se risiga ut så nu är de planterade i ny jord och parkerade i samma rabatt. Detta blir nog bra.

Planten un Blomen rosen verkar trivas fint med astillben

Denna sort av Astillbe är ett rent ogräs. Vet inte hur mycket jag dragit upp ur rabatterna . Som tur är lossar de lätt. Nu har jag dem under kontroll och på vissa platser får den vara för jag tycker den är rätt fin tillsammans med mina Fairy, Bonica och Bassino rosor. Ja vissa av er tänkte nog på hundar som jag fött upp och jag har faktiskt haft endel valpar med rosnamn och dessa rosor har jag köpt och har i min trädgård

Denna clematis och den rosa nedan klippte jag ner till 50 cm i maj och nu är de så stora att de växer upp på altanräcket och slingrar sig långt åt båda håll på räcket.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar