P1130770

Nya växter

En Eionymus fort. Emerald Gaietybuske som blir ca 1 meter hög och lika bred hamnde i slutet av en rabatt. Skoj med något nytt och så är den vintergrön. Får hoppas att den trivs på sin nya plats
Köpte även en liten Hosta som var gul/limegrön. Har flera Hostor i trädgården av olika sorter men just denna fattades. De är tåliga växter som trivs bra här och jag kan dela plantorna varje vår och få fler för varje sommar. Det är ekonomiskt och det kan behövas nu när jag har fått lite dille på rosor....igen. Har rätt många sorter.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

MIN ROSLISTA
Nina Weibull
Planten un Blomen
Carl Philip
Nadia Renaissance
Climbibng Snow
Garden Princess
Rumba
Indigoletta
Arthur Bell
Flammentanz
Fairy röd
Fairy rosa
Bonica
Goldstern
Aloha
Charles Austin
Lichtkönigin Lucia
Flora Danica
Lederborg
Samt några jag inte vet namnen på som stog här när jag flyttade hit

Senaste kommentarer

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-