P1130770

Tak & nyutslagen ros

Ja taket har ju även en framsida. Där är det fortfarande telgel och kommer så att förbli. Har kikat under och läkt och papp är helt OK. Tegelpannorna behövde städas så idag har jag roat mig några timmar med att fixa till det. Här är halva taket färdigt. Det blev bra till slut. Tur jag har en ställning, det underlättade mycket.

Fick ju ta en husbild med när jag ändå var uppe på lite höjd.

Har en gammal tvätt tunna uppe på altanen. Köpte en ros i våras och satte ner där. Det har växt bra och verkar trivas för igår morse slog den första rosen ut . Det var enorm! 16 cm i diameter!  Var faktist tvungen att hämta tumstocken och mäta. Namnet på denna ros är Peadouce. Fler konppar är det så det blir fler fina rosor här på min altan

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-