P1130770

Rosor

Oj vad alla mina rosor blommar nu. De är enorma klasar på flera och jag får klippa varje dag. Här en Fairy som växt till sig massor sedan förra året.

Här är en klängros som jag inte vet namnet på, jag har två av dessa och de växer otroligt bra och sent in på hösten

Denna rosa klätterros har jag inget namn på, den fanns när jag flyttade hit för åtta år sedan . Den blommade nog de två första åren men sedan har den varit klen. Jag har inte haft hjärta att gräva upp den och i år kom den med full kraft. I år har Flammentanzrosor växt in i den så det var fint när det blev en röd och rosa mix. Några Flammentanz blommar in i det röda rosa havet med de kom inte med på bild denna gången

Goldsternrosor som snart slår ut i full blom

Har två Clematis som jag klippte ner till dryga 50 centimeter i mitten av maj har fullkomligt exploderat och växer upp på altanräcket

Avslutar dagens inlägg med några av "mina" husdjur. Humlor och bin älskar mina bolltistlar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-