P1130770

Tre rosor

Idag kom mina rosor från Bakker i Holland. Trodde två av mina Klematis dött så jag beställde två nya som kom idag. Igår fick jag se att de döda hade återuppstått så nu har jag sex . Lite skoj
Behövde ju gräva lite längst kanten. Det är rätt hårt men bra jord. Stog på spaden med båda föttern, dumt jag vet. Vad som hände vet jag inte, men jag hamnade på gräsmattan och välte skotkärran. Trodde jag brutit foten Låg där och svor men konstaterade snart att den inte var av. Kunde ju stå på den så jag grävde vidare och gjorde klart. Vilade inte foten som jag skulle på kvällen utan jag satte igång med gardinstångsmontering i vardagsrummet och fick satt upp gardinerna.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-