P1130770

Hundfodertunnor

Hundfodertunnor kan man ha till mycket. Målade två i dag och spraylackade dom . De håller så länge de håller. En pil i varje tunna. Här är tomt nu men hit ska mina utemöbler flytta. Ska se om jag kan hitta någon enkel parasoll. Väntar på dynorna till soffan, de kommer nog nästa vecka

Två Solanum är satta, potatisplanta alltså. Blommar fint just nu

Skulle haft något i denna flaska Kan ju inte stoppa dit en guldfisk, det vore djurplåteri Får filura ut något

Här kommer kaveldunet upp. Jag var borta vid Stuteri Light och grävde upp några plantor ur ett äckligt dike för tre år sedan . Det luktade förfärligt men jag skulle absolut ha dem. Gjorde en rabatt genom att gräva bort gräs och jord ner till berget. Fyllde med vanligt grus som man har på trädgårdsgångar och satte ner dom. De trivs utmärkt då de nästan alltid står i vatten. Det rinner ner från berget och samlas i en liten bergsskreva.  I den svarta krukan kommer en Blomsterfunkia  (Hosta) så småning om. Den har bara kommit upp ett par centimeter ännu.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-