P1130770

Rosor rosor rosor..

En arbetskompis satte griller i huvudet på mig. Pratade om honungsrosor. Var ju tvungen att gå hem och kolla vad detta var. Givetvisd är nu en på väg hem till mig Valde en taggfriare sort, Lykkefund. Ska planteras mot altanen då den kan få växa som den vill upp mot räcket . Stor kan den bli och lättskött. Man får styra den lite och tycker man den blir för stor kan man klippa den efter behag efter blomning.

Ev av mina Fairy har tagit sista andetaget så jag var in på Bakker och beställde. Inte blev det en utan tre. En av varje färg. Plats i rabatten finns ju. De är ena luringar på Bakker :) Beställde man fick man tre rosor på köpet! Passade ju mig jättebra. Stog inte vad de hette så jag mailade och frågade. Konstigt att de inte heller viste vad de hette. Luskade ut att det var en rödvit Nostalgie och den orange-gul-gräddfärgade var en Candy Stripe. Den röda kan vara vad som helst.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

  • Viktor Thorbjörnson » Eurasier och vikt:  ”Hej, Vad glad jag blev av att hitta detta inlägget! Vår hane, som fyllde 1 år f..”

  • Sanna » Zeldas valpar:  ”Åååå ngn av dessavad vi LÄNGTAR❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-