P1130770

2 juni

Nu har trädgårdsjobbet startat. Älskar att pyssla runt. Det har planterats lite nya rosor i vår och de ser ut att trivas. Rosorna verkar vara friska bortsett Flammentanzen vid gaveln på altanen Den ska jag klippa ner helt till hösten. Har fått massor av växter från en plantskola i närheten De tyckte inte de var bra nog för att säljas. Jag tar mer än gärna emot växter och brukar få liv i dom. Jag har fått ett antal jordgubbsplantor, ca 20 Bellis,  ett 40 tal rosenskäror och 20 talet pelargonior några lanvendlar och hängpetunior. Jag börjar få rätt fullt. Min sista beställning från Vivara kommer när somhelst sedan är det nog klart. Det blir en sväng varje kväll med saxen och såpsprej för att hålla borta löss från rosorna och klippa bort viss na blommor på rosenskärorna. Detta är bästa avkopplingen.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar