P1130770

Lite nytt
Nytt projekt. Fick låna spett av en granne så jag fick ner pålarna och så satte jag nät imellan. Här ska planteras någon snabbväxande klematis framöver. Rabatten ska grävas ur ordentligt och fyllas med ny jord. Funderar just nu vad jag ska ha för kant runt.

Beställde en rosenbåge och fick två Den ena skulle vara till grinden in till trädgården och den andra kunde jag ju inte ha liggande i paketet. Nytt projekt blev det. Satte den vid entren. Det är fär årstiden varmt och backen är inte frusen. Grävde upp en felplacerad klätterros och satte den vid husväggen till vänster om bågen Det är en Lykkefund som kan växa 5-7 meter på en sommar. Ska bli kul att se om den trivs.

Tog ner två blomlådshållare från staketet på framsidan och satte på pallkragrna på min odlingsplats. Sidan vetter mot trädgården så då kan det vara fint med pelargonier eller något annat i lådorna.

För att slippa bära ihjäl mig har jag skaffat en tippvagn. Lite käckt när man väl fick ihop den.Jäkla dålig beskrivning var det, men nu funkar det.
Kommer att beställa hem ett lass jord. Är less på att köpa säckar, det är inte speciellt ekonomisk så nu blir det ett halvt lassbilslass.Då har jag ett tag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar