P1130770

Lite projekt

Det ser ju inte mycket ut för världen ännu men många växter gror bra så det blir nog fint fram i juni. Jag fick för mig att jag skulle odla lite potatis så jag la åtta potatisar i sopskåpet och de grodde fint. Hade en svart stor kompostlåda i plast som jag inte använde. Delade den i tre delar och tog två till potatisodlingen. Vad jag ska ha del tre till har jag inte mestämt ännu.  Blandade koskit och vanlig jord i lådorna. I graget hade jag en gammal duschvägg i glas och den passade perfekt att ha och lägga över. Nu har jag lite drivhusaktiga lådor så nu hoppas jag att potatisarna gror.
I häcken bredvid trappan till hagen har en fågel byggt ett bo. Jag har suttit på spaning och det är en koltrast som har byggt och lagt fyra ägg. Var ju tvungen att fotografera dom. Ska bli kul om det blir ungar i boet framöver.
Jag får ju foder på pall så jag har rätt många. Tog en och satte brädor i botten på "fötterna" så det blev små planteringslådor. Nu har jag sått slingerkrasse i den så nu får man se om det tar sig.
Köpte ett bord och två stolar i teak som jag ska ha ute mellan mina klematis odlingar. Behövde en liten soffa så det har jag beställt och den kommer ikväll. Ska bli intressant och se om de skickat med en vettig beskrivning och att alla skruvar är med så jag får ihop den. Än så länge har jag möblerna i köket men de ska ut så fort det blir bättre väder.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

  • Viktor Thorbjörnson » Eurasier och vikt:  ”Hej, Vad glad jag blev av att hitta detta inlägget! Vår hane, som fyllde 1 år f..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-