P1130770

Snart höstTitta vad jag fått! Min snälla pappa har gjort dessa till mig. Ett jättearbete som man nog inte slänger ihop på en kvart. Blev otroligt glad för dom och åkte dirrekt och köpte ett par växter och planterade. Blir nog riktigt fint när de blommar ordentligt. Givetvis ställde jag dom på framsidan så alla som kommer kan se dom. Tusen tack pappa Göte!!!
Hösten närmar sig och jag har börjat med lite höstarbete. Några rosor har planterats om och jag klipper ner lite växter. Har grävt upp många plantor med mynta och förpassat dem bort till lekstugan . Rena ogräset är det. Dammen funkar och läcker nu pyttelite så det kan jag stå ut med. Det regnar ju ibland och då fylls den på. Bågen jag har vid grinden har gjort sitt efter fem år. Den ska ner och en ny ska införskaffas till våren. Odla hade erbjudande idag. Nina Wibullrosor för 19 kronor. Jodå, jag beställde några. Dom ska nog få plats.

Lite mysigt får man ordna för sig så min uteplats på framsidan har fått sig ett litet lyft. Har satt upp plasten så det inte regnar in. Köpte en stång och ett duschdraperi så skyddar det lite när det blåser och regnar. Inte så nöjd med draperiet, fanns inte så mycket att välja på, men det får bli något annan när jag hittar  Här kan jag sitta och tjöta i telefon och dricka kaffe. Lite mysigt blev det

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar