P1130770

Fåglar

Nu har hösten kommit och det mesta jobbet i trädgården är klart. Nu har jag fixat för fåglarna. Hittade en matlåda med tre fack och lock i gamla hönshuset. Målade den svart och hängde upp den på ett bra ställe. Vattenskål och lite annat fixade jag med. Fåglarna älskar sin matplats. Nu blir det att hålla igång matandet över vintern. Just nu får de lite frö och nötter. Har gjort egna talgbollar som ligger i frysen De ska jag ta fram när det börjar bli kallare
 

Har fortfarnde rosor som blommar så jag tog in en bukett i köket. Kan kanske bli en till lite längre fram.
Det börjar bli lite kyligt så nu eldar jag i spisen och myser med tända ljus. Jag är ingen höstälskare men när solen skiner och man ser alla bladen på träden som lyser i alla färger så är hösten allt lite okej ändå.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar