P1130770

Trädfällning

Köpte ju en motorsåg i sommras och nu går den för fullt. Har fällt riktigt många träd ovanför garaget. Nu är allt delat i kubbar och ska forslas ner till garaget för tork och klyvning. Hittade två jättegamla hundburar som jag ställde runt två lastpallar och vips så hade jag ett bra ställe att förvara veden på ute. Nästa projekt är att bygga ett litet tak att ha över. Bra om det inte regnar på min ved.
Idag har jag köpt 40 potatis som jag lagt ner i källaren. Där ska de ligga och gro tills jag kan sätta ner dem i mitt nya potatisland som jag anlade i höstas. Ska bli kul och se hur det blir. Massor av grönsaksfrön är inhandlade och väntar på att försås i små krukor i mars. Det blir lök, ärter,broccoli, dill och rödbetor.  Vitlöken satte jag i höstas så den är förhoppningsvis på gång. Ny rosenbåge har kommit. Den gamla som satt vid grinden hade gjort sitt så nu ska den nya monteras dit 
Längtar till våren

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar