P1130770

Inte höll det

Nej inte höll det tätt så jag fick gjutalite till. Har även beställt vattentätande färg så nu ska det målas också. Ett helt företag detta men skam den som ger sig. Nu har jag beställt tre nya clematis. En ska vara vid den nya rabatten och förhoppningsvis klättra upp i nätet De två andra kommer nog att vara på framsidan vid staketet. Givetvis var Bakker givmilda och skickade med två rosor när man beställde Har ingen aning om var jag ska trycka ner dom, det börjar bli fullt. Får hitta en lösning.  Idag ska frömattorna i jorden Bara att hoppas att de tar sig. Ska filura lite till var jag ska ha dom.  När man är ute och pysslar hittar man nötter över allt som ekorren grävt ner. Sedan kommer de små solrosplantor här och där. Fåglarna har ju fått det i vinter så de hr nog tappat frön.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar