P1130770

Detta är ett blogginlägg

Nu har det börjat växa på lite i trädgården. Massor av olika aklejor har jag De verkar som om de får lite olika fäger för varje år. Alla rosor jag satt kommer sig fint De jag planterade i höstas har givetvis etablerat sig bättre men alla kommer nog att blomma. Endel har redan fått små knoppar. Den som  kommer att blomma först är min Flammentanz. Den är jättestor och har även i år fått svampangrepp som ger gula blad. Den bryr sig  inte om det,  utan blommar fint i alla fall. Har ett par till som drabbats av de gamla rosorna. Sprayar med Binab men tvivlar på effekten. Får klippa ner till hösten och sedan gallra ur gamla grenar ordentligt. Behandla rejätlt med Binab till hösten och nästa vår. Blir jag inte av med det åker busken bort. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar