P1130770

Höst

Nu är det lite tråkigt i trädgården Stolar och bord inplockade för vintern Flera växter upptagna för förvaring i uterummet. Alla knölar upptagna och upplagda luftigtpå tidningspapper i väntan på våren. Har gjort en ny rabatt för mina fem peacerosor som kommer snart. fick leveransmeddelande från Rozenlottum att rosorna var på väg Trodde jag beställt 16 men det var vist 20! 8 st Chrystal Fairy, 2 Royal cellebration, 1 Schnewittchen, 2 Minerva, 2 ebb tide och 5 Peace. Ut och gräv! Hoppas på vettigt väder någon dag för gräva måste jag. Hamnade på något konstigt sätt på en  löksida. Farmer Gracy. Inte bra! Helt plötsligt hade jag klickat hem 60 ranunculluslökar i lite olika färger. Elegance viola och Elegance Malva kommer att passa fint ihop mef Ebb Tide och Royal Cellebration. Beställde picote' cafe' fast jag har dem men vill ha fler. Konstigt :)  Ranuncullus planterar jag på våren De kan sättas inne om man vill ha tidig blommning och sedan sätta ut när det inte är risk för frost. Idag personalmöte och det är synd för nu har det klarnat Hoppas vädret håller i sig tills jag kommer hem 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar