P1130770

Nu börjar trädgårdslivet igen

Nu är trädgårdslivet på gång. Har pysslat mycket och det mesta är klart om det nu kan bli klart någon gång. Har köpt lite sommarblommor men satsar mest på perenner.  Var iväg till Munkedals handelsträdgård och givetvis kom jag hem med ett par rosor. En Austinros, The Generous Gardener och en från Poulsen i DK, Grand Award. Bilder kommer på sidan Mina rosor när de blommar. Satte en hel del liljor i höstas och de kommer fint nu.

Fick denna rostiga gamla stor från Ylva på målaraffären. En av målarna hade tagit den med sig för att den skulle slängas. Tur att Ylva tänkte på mej. Jag fick laga den lite här och där med ståltråd. Tycker den blev dekorativ under Schersminen. 

Hittade denna gamla brandspruta i koppar på Kickis kuriosa i Brastad. Kopplade dit en slang och pumpen fungerar! Den står bra där då jag kan vattna två rabatter

Fick denna betongskapelse av en av mina valpköpare. Ni hittar henne på FB, Betong Tess. Hon har även kurser i betonggjutning

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar