P1130770

Det växer bra

Ja det växer bra i trädgården nu, med all koskit jag burit in så vore det konstigt om det inte grodde ordentligt. Hittade en gammal ampel som jag fyllde med mossa och växter Blev inte så tokigt

Mamma köpte en högtryckstvätt för flera år sedan Jag har inte vågat använda den då jag har egen brunn. Med två tonåringar i huset blev det mycket tvätt och mycket duschande. Nu är jag själv och tänkte att nu kan jag nog tvätta altanen. Sagt och gjort så blev det. Sean fick jag oljat och det blev riktigt bra. Lite blommor kom upp med i lådorna

Har fyra lådor med diverse växter. En del perenna och lite som jag satt i år.
I vänsterlådan kommer det lejongap. Köpte förra året från Brastads handelsträdgård och de blev jätefina och stora. Nu får jag nypa dessa i toppen så de breddar ut sig lite.

Avslutar denna bloggen idag med en liten bild på Ochi som väntar på mig efter att jag fotat i trädgården Visst är hon söt?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Sanna och Micke Uddevalla » Årets sista dag:  ”Halloj! Vi kommer såååå gärna den 7 februari- så himla kul!!!!! Ska vi ta med os..”

  • Viktor Thorbjörnson » Eurasier och vikt:  ”Hej, Vad glad jag blev av att hitta detta inlägget! Vår hane, som fyllde 1 år f..”

  • Sanna » Zeldas valpar:  ”Åååå ngn av dessavad vi LÄNGTAR❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-