P1130770

Det växer bra

Ja det växer bra i trädgården nu, med all koskit jag burit in så vore det konstigt om det inte grodde ordentligt. Hittade en gammal ampel som jag fyllde med mossa och växter Blev inte så tokigt

Mamma köpte en högtryckstvätt för flera år sedan Jag har inte vågat använda den då jag har egen brunn. Med två tonåringar i huset blev det mycket tvätt och mycket duschande. Nu är jag själv och tänkte att nu kan jag nog tvätta altanen. Sagt och gjort så blev det. Sean fick jag oljat och det blev riktigt bra. Lite blommor kom upp med i lådorna

Har fyra lådor med diverse växter. En del perenna och lite som jag satt i år.
I vänsterlådan kommer det lejongap. Köpte förra året från Brastads handelsträdgård och de blev jätefina och stora. Nu får jag nypa dessa i toppen så de breddar ut sig lite.

Avslutar denna bloggen idag med en liten bild på Ochi som väntar på mig efter att jag fotat i trädgården Visst är hon söt?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-