P1130770

Nya växter

Två nya rosor :) En vit och en gul klängros. Får se om de trivs på ett lite knepigt ställe utanför valprummet. Inga namn på rosorna tyvärr utan de var en hemlig sort utan namn.

Tre sortes gräs i ett betongrör kan bli bra utanför staketet. Får plantera ut gräset till hösten då det nog inte klarar en kall vinter där

Man får vara uppfinningsrik. Här växer clematis och sedan kommer dett luktärtor. Fick för mig att bygga en spalje. Vill ha en grön vägg. Rotade runt i garaget och hittade två gamla metspön i typ kolfiber. De gick att dra ut och naja ihop i topparna . Förankrade det i hörnorna på lådorna och satte fast dem i rutnätet. Sedan var det bara att hämta grön ståltråd och börja göra rutorna. Blev faktiskt riktigt stabilt. Skulle det behövas kan man sätta en pinne på mitten och förankra med snöre i backen men det tror jag inte behövs. Nu får jag springa och styra clematisen för den växer en bra bit varje dag så jag får den dit jag vill ha den.
Potatisen växer bra. Var nog två olika sorter för den ena kommer fortare. Tog dom ur kylen och hade dem på groning i sopskåpet. Min Pappa är lite smart. Han sa att när jag ska ha potatis kör jag ner näven under en plantan och plockar det jag ska ha och låter bli att gräva upp hela ståndet. Då kan man plocka potatis länge:) Ärterna gror och förhoppningsvis kommer även morötterna. Har vitlök på ett annat ställe. Hallon och jordgubbar blir det och sedan köpte jag två svarta vinbärsbuskar. Hoppas att de tar sig. Gillar svart vinbärssaft.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-