P1130770

Hemsideflytt och lite till

Ja då har man flyttat hit Tror det blir bra med denna sida. Lite sorgligt att lämna Zoomin efter tio år men när den inte hänger med i utvecklingen ja då flyttar man. Mycket arbete är det men skoj. Har massor av bilder kvar på Zoomin men de får jag ta allt efter som. Sidan finns kvar tills juli månad då jag har betalt den fram till dess. Jag kommer att kolla av gallerierna så att alla är öppna ifall någon vill ta hem bilder på sin hund eller någon träff vi haft.
Mycket trädgårdsarbete har det varit och vila i skottkärran går utmärkt. Kennelmormor fotade :) Trädgården börjar bli i ordning och nu väntar jag bara på att få köpa lite växter. Behöver nog två nya klematis för de jag hade som växte upp på altanen tror jag har hälsat hem. Ett par rosor och lite annat skoj lär jag nog få satt framöver. Jag har potatisar som gror under diskbänken och jag ska sätta dem i hindkar. Ids liksom inte ha ett helt potatisland. Har fått stora hallonplantor av pappa så nu fårman hoppas att dom trivs här.

Etiketter: hemsideflytt

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln