P1130770

13 september

Så har det hänt lite här men varit lite döläge på uppdateringarna. Mamma blev dålig och hamnade på sjukhus i några dagar så det var lite mycket runtomkring. Nu är hon hemma från "hotellet" som hon kallar det och mår bra igen.
Har varit i valet och kvalet om parning då jag hade chansen till ryggoperation i Danmark i slutet av månaden. En operation skulle kosta 180 000 + omkostnader i form av resa och 7 dagar på hotell då man måste stanna kvar i Danmark ett tag ifall koplikationer uppstår. Notan hade hamnat på närmare 200 000. Fick tag på en koordinator i sjukvården som jag satte i arbete Det hela slutade med att jag nu har papper på att operationen inte kan göras i Sverige. Alltså hamnar man i ett annat läge gent emot Försäkringskassan. Nu kan jag alltså söka för att få allt betalt så alla papper är inskickade och nu ska jag vänta på det beslutet vilket kan ta sin lilla tid. Som alla vet är ju inte F kassan den snabbaste instansen vi har.
Eftersom detta kommer att ta sin tid beslutade jag att jag tar en kull på Ezzi och Niro. Jag hämtarde hit Niro för några dagar sedan och så hoppas vi på parning framöver. Vill inte gärna åka land och rike runt nu när mamma kommit hem utan behöver vara hemma för att kunna hjälpa henne med det som behövs.
Det blir ev. en parning till beroende på när Shimoni löper. Tanken var att Niro även skulle para henne men vill inte blåsa på för mycket med honom då jag gärna vill se vad han kan ge om han nu vet hur man gör :)  I stället blir det Gambino som får äran Hans avkommor som idag är röntgade har väldigt bra resultat rakt över. 
Så nu är man på banan igen och uppdatering av valpsidan kommer 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-