P1130770

Valpnytt

Nu har jag varit dålig med bloggandet men här kommer ett nytt inlägg. Valparna är nu ute ett par gånger om dagen när vädret tillåter. De håller sig mest nere på asfaltdelen men börjar utforska mer och mer. Har börjat fixa på gården lite så de ska ha lite skojiga saker att upptäcka.

Ochi och Shammi tyckte detta var skoj. De har en hel skog att bita i men just denna enen var speciellt god. Shammi har fullt upp med att gnaga av pinnar.

Så har jag fått upp det gamla utställningstältet . Fick köpt en ny pressenning för den gamla var full i hål. Har hämtat halm så idag ska jag nog halma upp den så kan valparna få roa sig. Har haft så här till S och T kullarna och de tyckte att det var väldigt roligt att hoppa i halmen. Gott ställe och ta en tupplur på är det med.

Hur går det med Kadina nu då, undrar ni nog. Jo hon är med all säkerhet dräktig! Har visat många tecken på det så vi hoppar över ultraljud och litar på att matte Cia har rätt. Leija som hon kallas har mått dåligt, kräkts och tycker mat är äckligt. Är lite tröttare än vanligt. Så nu hoppas vi att det föds valpar i huset runt 11 maj!
Vet att några av er valpköpare står uppsatta hos fler uppfödare, vilket är jättebra. Men snälla , hör av er nu om ni vill ha valp ifrån denna kullen för jag har många förfrågningar.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-