P1130770

Snack i onödan

Här har varit en lugn jul. Barnen på besök och det är alltid trevligt att få rå om dom lite. Fyra pigga och fina valpar gläds jag åt. De är in och ut flera gånger om dagen. Alla busar och gillar halmtältet. Många många förfrågningar om valp ramlar in på mailen. Rasen är väldigt poppis just nu. Svara så fort jag hinner. Här blir nog ett par kullar framöver men jag har inte börjat planera på alvar ännu. Kikar på lite hanar men inget är bestämt.
Eurasiervärlden slutar aldrig att förvåna mig. Folk har mycket att snacka om. Om man nu undrar över något är det väl enklast att ta telefonen och ringa den det berör och fråga. Varför tror folk att jag ligger bakom vissa parningar?Först var det Pine Gardens parningar som jag tydligen låg bakom. Nu senast var det Johanna Devert som vissa tydligen tror inte kan tänka själv. Det är ju att idiotförklara henne, så gör man inte!   Hon har sin hane och hon beslutar helt själv vem hon lånar ut honom till. Jag bestämmer inte det!! Vad gäller senaste parningen hade jag ingen aning om att den skett förrän jag läste på tikägarens hemsida. Jag vill inte ha med några andras beslut att göra! Det är det flera som fått erfara när de frågat om jag tror de kan para vissa hundar. Sorry, det har inte blivit något ja eller nej svar.  Jag sköter min avel och andra får ansvara för sin.  Jag delar gärna med mig om vad jag vet när det gäller sjukdommar men besluten är helt upp till tik/hanägare. Hoppas slippa höra sådant i fortsättningen.
Nu ska jag ta en kopp kaffe med mig och släppa ut de små glädjespridarna. Ha en fin dag! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln