P1130770

Valpar

Jag fick den stora äran att ta en leasingkull på Vanna. När jag valde vilken valp som skulle vara ute på fodert stog valet mellan Vanna och Valimaa. Det blev Valima så detta är ju jätteskoj. Tack till Cornelia med familj! Det blev en parning med Niro. Vanna var helt tokig i honom så efter fem minuters lek var parningen fixad. Nu börjar den långa väntan på kullen. Har fått uppdateringar på hur hon mår och hon har i stort sett visat alla tecken en tik kan ha när hon är dräktig. Skulle vara konstigt om hon inte är det.  Vanna kommer hit i mitten på november för att bo in sig. 
Ang detta med de blinda valparna jag fick. Läkemedelsverket är inkopplat och jag har kontakt med chefsveterinären där. De har diskuterat detta i sin biverkningsgrupp och de jobbar på riktigt bra. Nu har de begärt in tuben med avmaskningsmedlet från SVA för att göra en egen oberoende analys av innehållet. Ska bli intressant att se vad de får ut av detta. Avmaskningsmedlet med det batchnummer jag skrev om i ett annat inlägg såldes endast i Sverige. Undrar om fler blivit drabbade?  Om det inte beror på avmaskningsmedlet kan jag då inte fatta varför valparna blev blinda . Läkemedelsverket är  hur som helst med på min teori om detta. Fortsättning följer 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln