P1130770

Valpar & kennelflicka/pojk

Så har Luna kommit till dag 41. Hon mår bra och snart kommer hon hit. Den 18/2 flytar hon in hos oss. Ska bli så skoj att få rå om henne, svarta trollet. Så om det är någon av er valpköpare som vill träffa henne går det fint mellan den 19-26/2. Efter det stänger vi huset för besökare och börjar installera oss i valprummet. Slå en signal om ni vill komma.
Inget löp på Kadina ännu så vi väntar vidare och det gör inget om hon drar ut på det lite grann. Jag har fått operationstid nu, den 14/3 sätter dom kniven i mig.
Hoppas, hoppas att jag nu blir bra från denna jäkla nervsmärta. Är så glad att Petter, min son kan komma hem och hjälpa mig med valparna. Ebba kommer när hon kan, då hon arbetar mycket och så har jag ju min Mamma och goa Siv som hjälper till. Jag är en envis kärring så sängliggande ska jag inte vara , Bara att bita ihop och göra så mycket man kan och får lov.
Ochi ska ju löpa fram i mars och det är ju inte rätta tiden för mig att sätta sig i en bil och fara iväg. Tror inte ens jag får köra eller kan på ett par veckor. Tänk, då finns det uppfödare som säger att jag får låna hem hanen! Fattar Ni!! Det är helt fantastiskt vänligt!! Möjligen drar hon på löpet så jag kan åka upp själv men man vet ju aldrig.
Har förfrågningar ibland om jag tar emot ungdommar som kennelflickor/pojkar. Har funderat på detta och nu när barnen flyttat hemmifrån finns det ju plats här. Tror inte det är jättevanligt att uppfödare öppnar sitt hem när de har valpar för hundintresserade ungdommar. Jag tycker det skulle vara roligt och alltid kan de lära sig något som de kanske får nytta av framöver. De kanske blir uppfödare själva i framtiden. Så nu har jag beslutat att finns det någon kille eller tjej som vill vara här några dagar eller över en helg när jag har valpar så går det fint. Utlovar massor av valpmys och lite annat pyssel runtomkring en valpkull,  mat och husrum.
Så från att valparna är sex veckor är det OK att komma. Slå en signal så hittar vi vilka dagar som kan passa.

 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-